Iskustva korisnika - Minimax - internet knjigovodstveni i poslovni program (RS)

Snežana Jezdović

"Ekspres inženjering" d.o.o.

„Ovim putem bih htela da Vam saopstim moje iskreno divljenje ka programu koji distribuirate.
Najiskrenije cestitke za rad i funkcionisanje programa, nemam dovoljno reci da izrazim svoje najiskrenije divljenje za Vas program koji je za mene jedno divno iskustvo.
Jedan „klik“ i sve završeno…

Iskustva naših korisnika

Radio Televizija Delta, Novi Sad 

“Tražili smo rešenje koje će nam pomoći da bez investicija i velikih ulaganja u kratko vreme podignemo nivo…

 
Optimizujući procese u svim segmentima rada naše kompanije u nekom trenutku su i administrativni i knjigovodstveni poslovi došli na red. Tražili smo rešenje koje će nam pomoći da bez investicija i velikih ulaganja u kratko vreme podignemo nivo nadzora nad sopstvenim poslovanjem. 
 
Program Minimax je zadovoljio sve naše zahteve, uz njega smo optimizovali knjigovodstvo i obradu podataka, tako da su nam izveštaji uvek i lako dostupni.“

 

Radio Televizija Delta,

Novi Sad 

 

Konjički klub Aranđelovac

„Nakon višemesečne potrage za programom koji je neophodan našoj organizaciji sasvim slučajno smo došli do programa minimax. U procesu traženja adekvatnog programa do sad nismo naišli na takav odnos prema kupcu. 
 
Želimo da pohvalimo i da se zahvalimo vašim zaposlenima pre svega Jeleni i Miroslavi Kovačević. Pokazale su nesvakidašnji profesionalizam i posvećenost poslu.
Pažnja koju su pružile nama kao potencijalnom kupcu nas je oduševila. Čuvajte svoje zaposlene jer puno vrede.“

 

Organizacioni tim 
Konjički klub „Aranđelovac“
MILKA VARADINAC

„Kako je država najavljivala promene u poreskom sistemu, počela sam da tragam za programom kojim bih mogla da što jednostavnije radim agencijski posao za svoje korisnike. U svojoj dugoj praksi radila sam na više programa. Svi su imali istu manu – da ne mogu iz iste instalacije da rade sve potrebne radnje. Naj gore je bilo u delu obračuna plata.

 

Kako nisam nailazila na pravi, meni odgovarajući program, a trebao mi je praktičan primer za neku situaciju u knjiženju, vršila sam pretragu na internetu i najjasnije objašnjenje sam dobila na primeru koji je objavio Saop Minimax .

Bez ikakvog avansnog plaćanja počela sam da koristim program i u svakom momentu kod početnih koraka na novom programu svesrdno su mi iz SAOP-a pomagali.

 

Znate, svi koji rade posao knjigovodstva, znaju da programeri koji održavaju programe nisu u momentu kad vam je potrebna neka promoć dostupni ili morate da ih čekate par dana. U Minimax-u to nije slučaj jer oni prate sve dnevne promene zakona o  porezu i računovodstvenim standardima, i to odmah implementiraju u program.

 

Ono što nama puno olakšava posao su obračuni  plata u Minimax-u koji su savršeni, pregledni i tačni. Lako se prebacuju i šalju Poreskoj upravi – jednim pritiskom na dugme, imaju sve moguće kombinacije i za sve radnike u jednom preduzeću mogu da obračunaju na jednoj poreskoj prijavi, transparentno i precizno.

 

Minimax daje mogućnost da se komunicira sa klijentima online, da se kompletna dokumentacija elektronski prosleđuje i od klijenta i ka klijentu, brzo tačno i dnevno ažurno.

 

Od kad koristim Minimax ja ga sa oduševljenjem preporučujem svim kolegama, svim preduzećima sa kojima sarađujem.

 

Najvažnije od svega je pristup podrške i tretman ravnopravnih i sa istim uvažavanjem svih korisnika, bez obzira koje veličine i opsega ste kao njihov klijent, oni sa istim uvažavanjem pristupaju u komunikaciji sa Vama , svakom Vašem problemu ili zahtevu.“

 

Milka Varadinac

Milana Rakića 15, Zrenjanin

Tel. 064-7001400