Iskustva korisnika - Minimax - internet knjigovodstveni i poslovni program (RS)

Iskustva korisnika

Aleksander Segedi
 
 
Uz Minimax je jeftinije knjigovodstvo!
 

Uvodeći Minimax u poslovanje svoje knjigovodstvene agencije smanjili smo obim papirologije kao i vreme potrebno za obradu iste. Takođe, jedni smo od prvih koji su uveli elektronsko potpisivanje dokumenata, tako da, sa našim sistemom, možete potpisati dokument kroz nekoliko minuta, bez dolaska i nepotrebnog utroška vremena.
 
Minimax je program koji ne zahteva nikakvu instalaciju a radi čak i na tablet uređajima što našim klijentima omogućava da gde god se nalazili sa sobom imaju ažuran izveštaj i pregled svog poslovanja. 
 
Zato što na taj način štedimo vreme i napore i nas i naših klijenata, za sve klijente koji se uključe u korišćenje Minimax-a TIM011 Solutions d.o.o. je za knjigovodstvene usluge pripremio poseban popust.
 
Kvalitetnija usluga za manje novca.

 

TIM011 Solutions d.o.o.

Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 165a
011/311-2560
direktor@sfs.co.rs

 
 
Silvija Seke Tot
 
Uz Minimax je bilo mnogo lakše otvoriti agenciju!
 
„Posle višegodišnjeg rada u knjigovodstvu odlučila sam se na korak da osnujem svoju knjigovodstvenu agenciju. Nisam unapred mogla puno toga da planiram i svaka investicija bila je dodatno veliki rizik. Uz Minimax sam rešila problem dobrog knjigovodstvenog programa a osim što nisam imala nikakvu početnu investiciju, dobila sam i popust za početnike što mi je mnogo pomoglo u samom početku rada knjigovodstvene agencije.
 
Puno automatskih knjiženja koje program sadrži nam je omogućilo da u početku sa manje radne snage obavljamo mnogo više posla. To nam je dalo prostora da pridobijemoi  nove klijente. Sada smo u prilici da čak i njima omogućujemo da prate svoje poslovanje od bilo kuda, bez veliki investicija i da nas tako „uvek imaju pri ruci“ i željene izveštaje dobiju bukvalno na klik. 
 
Stvari za koje znam da su nam u knjigovodstvu uvek predstavljale dodatne probleme (kao što je PPP prijava, na primer) sam prvi put ove godine potpuno automatski imala već spremno u programu. 
 
Nedavno smo proslavili prvu godinu poslovanja agencije a nismo, kao većina malih firmi u Srbiji propali u tom kritičnom periodu. Naprotiv, sad imamo i definisan plan za dalje: sa Minimax-om rastemo!“
 
Agencija EFI, Zrenjanin
Tel. 023/511-103
agencija.efi@gmail.com 
 
 
 
Sonja Mavrenski
 
Sada svojim klijentima mogu da ponudim takvu uslugu kao da im je knjigovođa 24h dnevno u firmi.  
 

U prelasku na savremeniji način poslovanja i vođenja agencijskog knjigovodstva, u odabiru novog programa sam se vodila preporukama Privredne Komore i iskustvima drugih korisnika. I nisam pogrešila. 

U radu sa SAOP-om prvi put sam se srela sa besplatnim internet seminarima, besplatnom podrškom u radu i principima poslovanja koji se znatno razlikuju od ustaljenih. 

Bez bilo kakvih prikrivenih troškova i bez početnih ulaganja, dobila sam savremen program i kvalitetnu podršku 
a moja agencija je u periodu prelaska na online rad sa Poreskom upravom i sama prešla na online vođenje knjigovodstva.

 


Knjigovodstvo PAN 
Zrenjanin
Tel. 023/511-546 
sonja.mavrenski@gmail.com
www.panknjigovodstvo.rs

 

 

Božidar Zagorac

 

Minimax ima dva osnovna razloga zbog čega bih ga svim klijentima kao i knjigovođama preporučio!

 

Ovom prilikom želim da pohvalim Vas i vaš program koji je vrlo praktičan za rad , da pored mugućnosti da jednim unos podatka vezivanje više evidencija (računa sa Glavnom knjigom, blagajnom ,zalihama i KPR ,zatim Izvoda banke - isplata-uplata sa analitikom dobaljača-kupaca i dr),"neviđen" jednostavan obračun plata i obračun drugih prihoda, praktične instrukcije za korišćenje programa koji može sve.

miniMAX ima dva osnovna razloga zbog čega bih svim klijentima kao i knjigovođama preporučio:

 

  1. Povoljna cena pretplate koja nema skrivene troškove (na primer jedan isto dobar program na tržištu ima mogućnost pretplate od 25 EUR, ali se obuka i svaki poziv naplaćuje, jednom mom klijentu za obuku unosa veleprodajne kalkulacije i formiranje izlaznih računa za prodaju robe održali 10 časova obuke po ceni od 30EUR po času!?)
  2. Mogucnost on-line pristupa - korisnika i knjigovodje (ne nosimo više međusobno papirologiju, komunikacija telefonom je svedena na minumum a ipak smo stalno usklađeni i povezani. Sada se češće viđamo negde na kafi nego u agenciji)


Agencija za knjigovodstvene usluge "Business Book"
Hala PIONIR, Čarlija Čaplina br. 39, 
prvi sprat, služ. ulaz 2, kancelarija br. 5, 11000 Beograd
Tel/fax: +381 (0)11 27 21 390, Mob: +381 (0)60 33 21 549
Web sajt: www.businessbook.co.rs