Minimax – 24h Vaš knjigovođa

minimax softver

Svima nam se desilo nekada u životu da nam je neka usluga preko potrebna, ali iz nekog razloga nije dostupna. Bila to neka jednostavna stvar poput pranja automobila, ili nešto ozbiljnije poput knjigovođstva, njeno odsustvo uglavnom donosi sa sobom stres i razne komplikacije.

Zahvaljujući razvoju tehnologoije i usponu interneta kao sredstva komunikacije i poslovanja, takvih situacija je sve manje. U slučaju knjigovođstva, mi smo odlučili da preuzmemo stvari u svoje ruke. Previše puta smo imali prilike da vidimo preduzeća i preduzetnike kako se muče sa nekim problemom samo zato što nisu u prilici da pristupe informacijama o svojim finansijama.

Kako bismo Vam ilustrovali šta tačno znači imati alat poput Minimax-a na raspolaganju, iskoristićemo najbolje oruđe koje nam je na raspolaganju – naše klijente. Ovi ljudi su na veoma realan način, u svom svakodnevnom poslovanju, imali prilike da isprobaju i aktivno koriste Minimax. Mi ćemo izdvojiti i predstaviti prednosti koje su oni sami najčešće primećivali, a Vi možete detaljnije pogledati šta oni imaju da kažu ovde.

Povoljna cena – bez dodatnih troškova

Naravno, kao i kod većine usluga koja se plaćaju, sve nas uvek najviše zanima – koliko to košta? Ono što je kod naših klijenata izazvalo veoma prijatne reakcije, jeste činjenica da Minimax nudi sve svoje usluge po istoj ceni, bez obzira na okolnosti. Sva edukacija koja je nekom korisniku potrebnu, na raspolaganju mu je potpuno besplatno. Nema naplaćivanja dodatnih usluga, nema naplaćivanja edukacije, niti bilo čega sličnog.

Videli smo primere drugih modela, međutim, shvatili smo da je našim klijentima najbitnije da ne moraju stalno da razmišljaju da li nešto treba da plate. Odabirom jednog od paketa oni znaju da su, što se plaćanja tiče, osigurani i da ne moraju više o tome da razmišljaju. Cilj Minimax-a je da pomogne preduzetnicima, preduzećima, i knjigovođama da lako, i u svakom trenutku, pristupe svim knjigovodstvenim informacijama koje im mogu zatrebati. Dodatne naplate i komplikovan način korišćenja bi to učinili nemogućim.

Olakšano otvaranje agencije – tranzicija bez rizika

Jedna od stvari koje nas čine najponosnijim, jeste činjenica da smo našim korisnicima olakšali put ka samostalnosti i samodrživosti. Otvoriti svoju agenciju u današnje vreme je zastrašujuć proces, najviše zbog potrebe za velikim investicijama. Međutim, Minimax drastično smanjuje potrebu za investicijama jer obavlja veliku količinu posla, za koju inače morate platiti nekoga da obavi, sam.

Ne samo da će Vam biti potreban manji broj radnika, već ćete moći i da prihvatiti više posla jer će Vam obrada podataka postati drastično brža. Za tek otvorene knjigivodstvene agencije je vrlo bitno da koriste sve alate koji su im na raspolaganju, pogotovo tokom prve godine poslovanja. Taj najopasniji period za Vašu agenciju može biti drastično manje stresan ukoliko koristite alate koji Vam olakšavaju poslovanje. Posetite našu stranicu, i pročitajte Silvijino lično iskustvo prilikom otvaranja njene agencije.

Online pristup – svi Vaši podaci na jednom mestu, u bilo koje doba

U ovom aspektu Minimax aplikacije ćete pronaći najviše koristi, bilo kao knjigovođa ili klijent. Činjenica da više ne morate da baratate desetinama papira, nosite ih sa sobom, vodite računa o tome da se jedan slučajno ne zagubi, je dovoljna da Vam značajno olakša život. Kad uzmete u obzir da se svi Vaši podaci nalaze na jednom mestu, i da im možete pristupiti u svakom trenutku, zaista možete uvideti prednosti ovakvog sistema.

Bez obzira na broj klijenata, ili intenzitet poslovanja, svi naši klijenti istakli su ovaj aspekt Minimax aplikacije kao ubedljivo najveću prednost. Na kraju krajeva, od samog početka cilj nam je bio da pristupačnost bude nešto što će našim korisnicima promeniti poslovanje, pa i život.

Efikasnot u radu – autoput do boljeg poslovanja

Ono što naši klijenti jednoglasno pominju kao veliku prednost našeg proizvoda je – efikasnost koju unosi u njihovo poslovanje. Ova efikasnot proističe iz našeg dugogodišnjeg iskustva u oblasti knjigovodstva, i razumevanja problema knjigovođa. To nam je omogućilo da primetimo da je veliki deo problema uspostavljanje praksi za izlaženje na kraj sa svim zakonskim potrebama jedne knjigovođstvene agencije.

Uzevši to u obzir, znali smo da to mora biti sastavni deo naše ponude. Iz tog razloga Minimax pruža usluge ažuriranja obračunskih podataka i usklađivanja sa zakonom. Automatizacija ovih, inače zahtevnih, procesa će Vam omogućiti da svoju pažnju usmerite na druge aspekte poslovanje, kao što je negovanje odnosa sa Vašim klijentima.

Dobro za jednog, dobro za sve

Napokon, dođosmo do kraja. Teško je ne raspisati se kada pišete o nečemu što volite, i u šta ste uložili mnogo rada i truda. Još je teže kada znate da to nešto donosi olakšanje drugim ljudima, i pomaže im da napreduju.

Pre nego što Vam poželimo srećan rad, napomenuli bismo samo da je Minimax podjednako snažan alat za vođenje jedne organizacije, kao i za vođenje više njih. Nemojte se ustručavati da se bacite direktno u korišćenje ovakvog alata, jer što pre počnete, to ćete pre moći da uživati u svim njegovim prednostima.

(Visited 499 times, 1 visits today)