Održan je skup preduzetnica u Inđiji

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" održan je u četvrtak 23. novembra u Inđiji i okupio je preduzetnice i one koje tek planiraju da postanu preduzetnice. Skup je počeo u 18:30h ulaz slobodan.

Da je Skup važan za žensko preduzetništvo u Srbiji govori i činjenica da je projekat prepoznat i podržan od Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. 
Tema  skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su bile uspešne žene, preduzetnice iz Inđije i Sanja Alvirović (Educom Novi Sad) kao domaćin Skupa.
Skup preduzetnica se održava i uz generalno pokroviteljstvo Novosadskog sajma. Partner Skupa je Saop doo Novi Sad, poslovni knjigovodstveni program Minimax. 
Na Skupu smo čuli iz prve ruke kako se pokreće posao, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da međusobno razmenite kontakte, ideje i možda odmah sklopite nove poslove.
„Biznis ćoše“ ove godine održaće se u 11 gradova. Do sada je održan u Nišu, Vrnjačkoj banji, Kragujevcu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Kikindi, Pančevu i Subotici. Do kraja godine Skup preduzetnica održaće se i u Beogradu (14.12.) i Novom Sadu (21.12). O skupu možete sve saznati i na našoj fb stranici – Skup preduzetnica „Biznis ćoše“
 
Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je panel diskusija na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking.
Budi i ti uspešna poslovna  priča!

(Visited 107 times, 1 visits today)