Ukoliko želite da isprobate da li Minimax program nudi sve ono što očekujete, ili ne znate šta da očekujete- probajte.  Možete 30 dana bez ikakve obaveze da probate program. Najveći paket vam je na raspolaganju kroz demo verziju. Nakon registracije u demo, dobićete za tih 30 dana od nas 4 maila sa snimcima i objašnjenjem rada kroz program.

 

Klikom na zeleno dugme u gornjem delu stranice ili bilo koji naslov ispod, otvara vam se forma za prijavu u demo.
Prijavna forma

Sva polja u formi za registraciju su obavezna. Bitno je da je mail postojeći i tačno napisan jer na njega dobijate dalje podatke za dovršavanje registracije. Lozinku birate sami, 6 znakova, da nije ime ili mail ili niz brojeva. Na kraju pročitajte Uslove korišćenja, štiklirano polje je preduslov da dovršite ovaj korak.

Sada možete kliknuti na NASTAVI.

Aktivacija naloga

Odmah se pojavljuje stranica sa obaveštenjem o daljim koracima: u navedeno poštansko sanduče dobićete mail sa aktivacionim linkom. Kliknite na njega ili ga kopirajte u pretraživač. Link otvara stranicu gde sa Osnovnim uslovima korišćenja.  Pročitajte Osnovne uslove, štiklirano polje je preduslov da dovršite ovaj korak.

Sada možete kliknuti na NASTAVI.

Otvaranje firme

Sada ste na stranici gde birate svoju firmu iz NBS ili ručno unosite podatke. Svi podaci sa zvezdicom su obavezni. Dva podatka kasnije ne možete izmeniti: Vrsta organizacije, polje ima uticaja na način poslovanja organizacije i Godina početka vođenja poslovanja.

Klikom na NASTAVI Vi ste u programu i možete da radite 30 dana besplatno.

Na kraju probnog perioda, ako vam program ne odgovara, ili nije pravo vreme za nas, ili ste samo bili radoznali to nije nikakav problem. Po isteku 30 dana- ništa se ne dešava. Vi dalje ne možete pristupati podacima. Nalog se sam blokira i nakon određenog period- gasi. Obaveze po Vas kao demo korisnika- ne postoje

Jako bitno: greške prilikom otvaranja demo naloga se svima mogu dogoditi, npr. možda na nekom koraku greškom odaberete pravu verziju. Ništa ne brinite, čak i tada dovršite prijavu jer neko će Vas u tom slučaju sigurno kontaktirati već prvog narednog radnog dana, da proveri da li je takva registracija stvarno Vaš izbor, pa ako nije- bićete vraćeni nazad u demo verziju.

Zaključak ovog kratkog pojašnjenja: zaista bez posledica slobodno pogledajte zbog čega je Minimax najomiljeniji u regionu.

Ceo postupak registracije u demo nije komplikovan, ali možda na nekom koraku zatrebate potvrdu svojih izbora.

Radnim danom 8-16h možete pozvati 021/63-100-64 i dobiti svu potrebnu pomoć bilo kroz povezivanje da se isprate koraci, ili objašnjenje koji tip organizacije Vama treba, možda savet kako da baš Vaše poslovanje najlakše vodite kroz Minimax?

Koje god pitanje da imate možete nam se obratiti putem telefona ili kontakt forme ispod na zeleno dugme.

Imate pitanje za nas ili Vam je potrebna pomoć?


Pozovite nas na broj 021 63 100 64 ili nam pišite.

Pišite nam
Šta se dešava nakon 30 dana kada istekne besplatni period?
Odlučio/la sam se da koristim program

Prijavite se u Minimax i na vrhu stranice kliknite na izaberi da biste odabrali jedan od ponuđenih paketa za rad u Minimax-u. Dobićete mogućnost da se odlučite da li se podaci iz besplatnog perioda prenose ili brišu. 
Odabrani paket možete bilo kada promeniti u podešavanju programa. 

Nisam se odlučio/la da koristim program

Nije potrebno da bilo šta uradite. Posle 30 dana nećete više imati pristup do programa i podataka koje ste uneli. 

Prema nama nemate obaveza. 

Za sva dodatna pitanja i/ili sugestije stojimo vam na raspolaganju. 

Otkrite novu dimenziju poslovanja sa sistemom Minimax.
INTERNET PREZENTACIJA IMATE PITANJE ZA NAS?