Na ovoj stranici možete videti kako Seyfor izgleda iz ugla medija

 

Direktor kompanije "Seyfor": Samo oni koji zavire u budućnost pobeđuju u tehnološkoj trci

Živimo u svetu koji napreduje velikom brzinom i verovatno ste među onima koji su bar jednom pomislili ili izgovorili „Šta će tek biti za 50 ili 100 godina?“. Tačan odgovor na to pitanje nema niko, ali oni koji imaju intuiciju i uspeju da “zavire” u budućnost, uvek su jedan korak ispred drugih.

Sve što treba da znate o e-računima - primena obavezna od 1. maja 2022.

Do početka primene zakonske obaveze o izdavanju elektronskih računa ili faktura koja će važiti za sve privredne subjekte koji posluju sa javnim sektorom, ostalo je još dva meseca. Iako će 1. maja ti privredni subjekti prema Zakonu o elektronskom fakturisanju biti u obavezi da šalju isključivo elektronske račune, podaci sa terena pokazuju da i dalje postoje nedoumice i nedovoljno razumevanje svih mogućnosti digitalnog poslovanja.

Da li ste spremni za fiskalizaciju? Softverska rešenja sa podrškom su spas za firme i preduzetnike

Država je označila 1. maj 2022. kao datum za početak eFiskalizacije odnosno izdavanja fiskalnih računa putem novih elektronskih fiskalnih uređaja (EFU). To znači da će svi fiskalni obveznici do 30. aprila morati da obezbede EFU koji će zameniti postojeće fiskalne kase, kao i program za izdavanje fiskalnog računa za obavljenu uslugu ili izvršenu prodaju. 

Ovaj program za eFakture koristi preko 50.000 preduzetnika i knjigovođa

Da li ste čuli za Minimax, najjednostavniji program za slanje eFaktura? Bez instalacije, sa bilo kog mesta gde ima interneta, možete 24/7 pristupiti svojim podacima ili poslati eRačun na Sistem Elektronskih Faktura (SEF). Ovo je prilika da se upoznate sa rešenjem koje u regionu ima više od 50.000 korisnika!

Goran Bjelica: Za „uspeh preko noći“ potrebno je 10 godina

Kakav je odgovor na krize koje se nadovezuju jedna na drugu i čiji udari ostavljaju nesagledive posledice na tržište? Da li je do svojih rezultata Seyfor doo Novi Sad stigao jednostavno i brzo? O ovim temama govori generalni direktor kompanije Seyfor Srbija sa sedištem u Novom Sadu, Zrenjaninac, Goran Bjelica.

Početak primene eFaktura i prvi utisci

U prve dve i po nedelje od početka godine kada je na snagu stupila obaveza slanja, primanja i čuvanja elektronskih faktura za subjekte privatnog sektora koji su obveznici PDV, razmenjeno je 3.065.630 elektronskih faktura.

Izvor: www.minimax.rswww.mfin.gov.rs 

Minimax je najomiljeniji online
poslovno – knjigovodstveni
program.

Automatizovan – mnogi automatizmi sprečavaju ručni rad i greške. Takođe će imati direktnu vezu sa državnim portalom za predavanje e-faktura (SEF) Brzo i lako napravite i predajte svoje e-račune.

 

Mobilan – radi globalno, možete ga koristiti i putem mobilnog telefona, gde možete videti da li postoje neki primljeni računi iz servisa.

 

Garancija – u skladu sa zakonom, bez kupovine i ugradnje, nadogradnje su uključene u mesečnu pretplatu.

Pogledajte u par minuta sve o programu