Bez instalacije i dograđivanja

Program nije instaliran na lokalnom računaru, nego na udaljenom serveru. Svaki put kada se korisnik prijavi on ulazi u poslednju verziju programa za čije nadogrednje se kompanija brine. 

Dostup sa bilo kog mesta

Podci su preko interneta dostupni gdegod i kako god ulazite. Do istih podataka može pristupiti i preduzetnik i knjigovođa, tako je omogućen pregled podataka i brz protok informacija. 

 

Bez kupovine i skrivenih troškova

Internet program se ne kupuje nego se iznajmljuje na mesečnom nivou korisniku. U cenu su uključene sve nadogradnje programa, osvežavanje obračunskih podataka i korisnička podrška.

Šta je Cloud?

jednostavno rečeno to je način pristupanja preko udaljenog servera svojim podacima i programu putem interneta umesto da su instalirani i pohrajeni na lokalnom računaru.  »Cloud«  je metafora za »niz servera«, termin proizilazi iz prošlosti i ranih šematskih prikaza koji su udaljene servere crtežom prikazivali kao »paperjaste oblačiče«, koji čuvaju i pružaju informacije. 

S sa poslovanjem u Claudu se srećemo svaki dan: poreska, internet bankarstvo, aplikacije mobilnih telefona, elektronska pošta… 

Zašto je knjigovodstvo u Cloudu najbolje rešenje? 

Tehnologija u Cloudu je podigla doneo izmenu u načinu poslovanja. Stalni dostup i nezavisnost su želja modernog preduzetnika i knjigovođe koji žele imati podatke uvek blizu.  Cloud program podatke automatski čuva, tako da su sigurni čak i u slučaju da se vašem računaru nešto desi. Vaše radno okruženje ostaje jednako bez obzira na to sa kog se računara povezujete. 

Koliko su nam podaci sigurni?

Sigurnost podataka u Cloudu: U SAOP-u neprekidno ulažemo u razvoj novih tehnologija koji daju najbolji način da sačuvamo podatke.  Naši stručnjaci svakodnevno prate i nadograđuju tehnologije pomoću kojih obezbeđujemo maksimalnu sigurnost podataka. Za prenos podataka preko interneta (od servera do korisnika) upotrebaljavamo najbolje metode šifrovanja podataka tako da za zlonamerne ljude koji bi želeli podatke presresti oni su beskorisni.