Upoznajte prednosti sistema Minimax

Poslovanje skrij kategorijo

Knjigovodstvo skrij kategorijo

 • Dvojno knjigovodstvo

  U dvojnom knjigovodstvu program kroz naloge za knjiženje automatski beleži sve unete poslovne događaje, pregled svih knjiženja, mogućnost unosa ručnih naloga za knjiženje kao i uvoza podataka. Pregled kartica i bruto bilansa. Pogledajte video.

 • Zaključivanje poslovne godine i kreiranje napomena

  Ako Vas zanima knjigovodstveni deo programa, nezaobilazni deo je i zaključivanje godine kao i pripadajući izveptaji, napomene. Pogledajte video, upoznajte se sa mogućnostima.

 • Obračun PDV

  Kako da obračunate PDV? Kako da se ispravno popuni POPDV u programu Minimax? Gde mogu da se štampaju opšte evidencije? Zavirite i pročitajte sve što Vam je bitno za obračun PDV-a kako biste ga uradili bez greške.

 • Osnovna sredstva

  Ovde ćete pročitati osnovne mogućnosti unosa, brisanja, i uređivanja podatka na osnovnim sredstvima. 

Zarada skrij kategorijo

 • Obračun zarade

  Pogledajte kako u tri koraka obračunati zaradu zaposlenim radnicima, koje su osnovne mogućnosti i vrste isplate.

 • Druga lična primanja

  Druga lična primanja su oporezive isplate, koje ne spadaju u redovan rad. Namenjena su ostalim saradnicima po ugovoru. U ovom delu možete pogledati video kako u tri koraka obračunati različite vrste DLP. 

Trgovina i zalihe skrij kategorijo

 • Webshop

  Povežite svoj webshop i svu online prodaju odmah fiskalizujte i evidentirajte kroz program.

 • POS rešenja

  Minimax program Vam nudi sopstveno rešenje ali je ostvario i partnersku saradnju sa nekoliko POS rešenja. 

 • Veleprodaja

  Kako zalihe veleprodaje funkcionišu? Pogledajte video sa objašnjenjem od prvih koraka pokretanja modula do svih unosa podataka direktno u zalihe ili kroz primljeni račun te vrste izdavanja robe, prenosa među skladištima… 

 • Maloprodaja

  U Minimaxu možete voditi maloprodaju na 3 načina u zavisnosti od Vaših potreba ( sa tačnim količinama  i vrednostima lagera, samo vrednosno ili da ih ne vodite nepovezano tj. da ne vodite modul zaliha). Pogledajte detaljne opcije količinske maloprodaje

Ostale funkcije skrij kategorijo

 • Poštansko sanduče

  Ovde možete preusmeriti svoje mailove, pa primati: izvode, račune, elektornske fakture… jer smo preslikali bukvalni smisao poštanskog sandučeta. 

 • Grafikoni

  Kroz ceo program imate mogućnost i grafičkog pregleda podataka. Pogledajte deo grafikona na početnoj strani.

 • Besplatna mobilna aplikacija

  Ako vodite svoje poslovanje u Minimax programu a nekada imate potrebu da pogledate stanje kupaca/dobavljača ili pošaljete neki račun odmah u program- možee to uraditi putem mobilne aplikacije. 

Minimax je online poslovno knjigovodstveni program kroz koji možete da pratite deo svog poslovanja, parcijalno kroz preporučene pakete ili da pratite celokupno poslovanje i knjigovodstvo jedne ili više firmi.

Postavke programa su takve da omogućavaju korisniku maksimalnu nezavisnosti u usvajanju načina rad kroz pisana i video uputstva, uvek postoji mogućnost da se osloni na našu korisničku podršku, omogućavaju da korisnik uvek ulazi u najnoviju verziju programa, su sva ažuriranja besplatna i sprovode se van radnog vremena. 

Program se ne kupuje nego iznajmljuje na mesečnom nivou, nema ugovorne obaveze ali ni početnog ulaganja, dostupan je 27/7  sa bilo koje tačke sveta uz uslov da imate adekvatan računar i pristup internetu.

Naravno, mogućnost probnog perioda postoji, kroz 30 dana svi zainteresovani mogu dobiti jasnu sliku mogućnosti rada a uz pomoć Minimax ekipe i potrebne smernice za rad. Nakon isteka ovog perioda ukoliko se ne odlučite za program, demo verzija se gasi, dalja obaveza ne postoji. 

 

Bez obaveza, probajte 30 dana besplatno Pogledajte detaljan opis svih paketa