Sanja Parezanović

Knjigovodstvena agencija Interact biz doo, Beograd

„Vreme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragoceniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca.
Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.

Iskustva naših korisnika

Miloš Milutinović

„Minimax smatramo delom KCM-a.

Slogan naše kancelarije je PRIJATELJ VAŠEG BIZNISA, što govori o našem poslovnom pristupu i vezama koje nastojimo da izgradimo u odnosima sa klijentima koji su nam poklonili svoje poverenje. Prepoznajemo SAOP kao kompaniju koja deli iste vrednosti.

U modernoj eri kada je brzina izvršenja zadataka postala imperativ,kompletan koncept,kao i jednostavnost i preglednost poslovnog programa MINIMAX, omogućavaju nam da u radu ažurno i pravovremeno odgovorimo svim poslovnim zahtevima pred kojima se nalazimo.Kada smo nailazili na određene probleme u radu zbog čega smo bili primorani da podnesemo zahtev za tehničku pomoć,profesionalni i ljubazni zaposleni su nam u najkraćem roku izlazili u suret i zajedno sa nama nalazili rešenja.Posebno bih istakao da ovakva dodatna zalaganja ulaze u cenu koštanja korišćenja poslovnog paketa,što nije slučaj sa nekim drugim programima na tržištu gde bi nam dodatno naplatili po satu tehničke podrške. Želeo bih ovim putem i da im se zahvalim i na svim održanim online seminarima na kojima smo u međusobnoj razmeni mišljenja sa predavačima dolazili do traženih odgovora na aktuelna pitanja .MINIMAX je računovodstveni program iza kojeg stoji tim ljudi, koji su uspeli da pronađu način da dodatnim trudom i uslugama dodaju vrednost proizvoda koji nude.Naravno i sam proizvod je jedinstven i za svaku preporuku.

Daleko je računovodstvo odmaklo od računovođa koje na papiru sprovode sva knjiženja i obračune.Nekada je i važilo da nije bitan kvalitet instrumenta koji se svira već veština samog muzičara.Danas su nam ipak potrebni i vešt majstor i dobar instrument da bi kompozicija bila kvalitetna.Hvala vam na kvalitetnom računovodstvenom instrumentu.“

 

Miloš Milutinović PR knjigovodstveni centar Milutinović Beograd

kcmilutinovic@gmail.com

Miloš Marković

„Od kada koristim Minimax Knjigovodstveni program moje životne navike su se dosta promenile. Sada imam mnogo više vremena za sebe, a mogu I češće da putujem. Zahvaljujući Minimax-u mogu da odgovorim svim zahtevima mojih klijenata gde god da se nalazim, u zemlji ili inostranstvu.

Program je jako dobro osmišljen, tako da mogu lako da ga koriste i starije i mlađe kolege. Takođe, ima jednu veliku prednost, a to je da naši klijenti mogu u svakom trenutku da provere stanje poslovnih promena ukoliko imaju pristup Minimax program, bez potrebe da svaki put kad im treba neka kartica zovu svog knjigovođu.

Takođe, program olakšava knjiženje poslovnih promena, omogućava da se greške lako ispravljaju i ne dozvoljava dupli unos istog računa, jer pamti svaki račun po broju koji stoji na fakturi i samim tim onemogućava ponovo knjiženje istog računa.

Pored naše agencije i veliki broj naših klijenata koji koristi Minimax program je takođe prezadovoljan programom, a mi se nadamo i radujemo još boljoj saradnji u budućnosti.“

Računovodstvena agencija Marković  pr Vranje

milos2292@gmail.com

Norbert Sabadi

„Ne bih previše da komplikujem stvari pa bi samo ovoliko napisao, jer stvarno ovako funkcionisem trenutno 🙂

UZ PRAVU PODRŠKU POSAO NIKAD NIJE TEŽAK 🙂 !“

 

FINEX  doo Subotica

norbertsabadi@yahoo.com

 

Marija Đorđić

„Jednostavniji obračun zarada u Minimaxu se radi u nekoliko klikova. Poreske prijave i bilanse ne prekucavamo na portale, već ih uvozimo. Svim podacima možemo da pristupimo iz kancelarije, sa kućnog računara ili mobilnog telefona. Klijenti sami unose izdate račune, a nove kolege koje se pridruže našem timu jako brzo ga savladaju. Ovaj program nam je legao zbog svog lepog i preglednog interfejsa i funkcija koje su u korak sa trendovima i koje štede dosta vremena u svakodnevnom radu.“

 

Experta doo Beograd-Novi Beograd

marija@experta.rs

Željka Sabo

Minimax je bio još jedna dobra poslovna odluka ove godine!

U knjigovodstvu sam već 15 godina sa osnovnim pristupom od koga ne odustajem – pružiti klijentima kompletnu poslovnu podršku. To se isplatilo ali uz veliki utrošak glavnih resursa, a to su vreme i energija. Više nisam imala kapaciteta za ugovore sa novim klijentima.

Stvari su se promenile 01.01.2019 kada sam se odlučila na implementaciju Minimax programa. Za samo 10 meseci proširila sam posao a da pri tome nisam morala da se odreknem svog osnovnog pristupa. Minimax je vreme i energiju učinio fleksibilnim kategorijama jer u svakom trenutku imam pristup skoro svim informacijama.

Ono na čemu bih se posebno zahvalila, svima Vama kao timu koji radite na projektu Minimax, što ste  značanjo umanjili faktor stresa koji donosi ovaj posao, jer u turbulentnom i preopširnom zakonskom i strukovnom okviru u kojem se neprestano krećem, Vaša široka lepeza korisničke podrška koja ide od besplatnih seminara do prilagođenih kratkih uputstava u vezi svake promene je ono što dodatno unosi stabilnost i sigurnost u moje poslovanje.

Jednostavnost i bezbroj mogućnosti u Minimax programu učinili su da ponovo uživam u svom poslu.

 Radujem se našoj poslovnoj saradnji!“

 

Knjigovodstvena agencija “Željka Plus”
Svetozara Miletića 51, Novi Sad
birozeljka@gmail.com

Jadranka Jovančević

„Posle razgovora sa vama i podrške koju ste mi pružili, slobodna sam da vam iskažem svoje mišljenje o Minimax-su.

Uz veliku podršku prijatelja i porodice, posle 13 godina bez stalnog posla, odlučila sam se da pokrenem preduzetnički posao. Na početku su i najmanji  troškovi veliki i svaki gledam da svedem na minimum. Raspitivala sam se i skupljala razne informacije, šta registrovati, kako se organizovati, kome poveriti knjigovodstvo. Informacije su razne i uvek na kraju dobijem savet: potražiti u Minimax-u i Moja firma.

Minimax  besplatni seminari, video upustava, odgovori na pitanja, razgovori sa podrškom, pomogli su mi da u početku pristupim programu Minimax besplatno fakturisanje. Sve se lako savlada i pristupačno je za korišćenje a i besplatno je. I dalje sam  pratila sve što je u ponudi Minimax-a, pokrenula sam probno korišćenje. Dobila sam popust u toku novogodišnje akcije i uz  Minimax rešila problem dobrog knjigovodstva. Uz Minimax koji  je usaglašen sa svim zakonskim propisima i promenama rešen je problem praćenja propisa. 

U samom početku rada mnogo mi je pomogla podrška koja je uvek dostupna. Svaki korak korišćenja programa je propraćen primerom ili video upustvom. Na sajtu ima puno korisnih informacija , pa čak i o korisnicima programa sa kojima postoji mogućnost saradnje i razmene iskustava. Planiram i obuku za samostalnog knjigovođu koje se sprovode kroz program Minimax-sa. Očekujem da steknem dodatna znanja i osposobim se za samostalno vođenje knjigovodstva  i tako troškove vedem na minimum. 

Kako imam poverenje u Minimax, nadam se korisnoj i uspešnoj saradnji.“

 

Jadranka Jovančević PR Eco Craft, Beograd Barajevo

Jelena Savčić

„Budući da su prvi utisci bilo vrlo poztivni, rešili smo da od januara 2018. godine prebacimo kompletno knjigovodstvo u  program Minimax za preduzeće koje ima veoma obimno i kompleksno poslovanje.

Utisci su više nego pozitivni.  Program je jednostavan za korišćenje, tutorijali u obliku videa i tekstualnih uputstava su vrlo jasni i precizni i vrlo brzo rešimo problem. A ako ipak ostane neka  nedoumica, kroz zahtev za pomoć vrlo brzo dobijemo odgovor.  I ono što je nama takodje veoma važno, možemo raditi iz bilo kog dela sveta gde postoji internet veza. Kada vas i lično pozovemo u poslovnici u Novom Sadu, osoblje je veoma ljubazno i predusretljivo.“ 

 

Jelena Savčić PR BTC CONSULTING
www.btcbusinessconsulting.com/contact/

Božidar Zagorac

Minimax ima dva osnovna razloga zbog čega bih ga svim klijentima kao i knjigovođama preporučio!

Ovom prilikom želim da pohvalim Vas i vaš program koji je vrlo praktičan za rad , da pored mugućnosti da jednim unos podatka vezivanje više evidencija (računa sa Glavnom knjigom, blagajnom ,zalihama i KPR ,zatim Izvoda banke – isplata-uplata sa analitikom dobaljača-kupaca i dr),“neviđen“ jednostavan obračun plata i obračun drugih prihoda, praktične instrukcije za korišćenje programa koji može sve.

Minimax ima dva osnovna razloga zbog čega bih svim klijentima kao i knjigovođama preporučio:

Povoljna cena pretplate koja nema skrivene troškove (na primer jedan isto dobar program na tržištu ima mogućnost pretplate od 25 EUR, ali se svaka obuka i svaki poziv naplaćuje)

Mogucnost on-line pristupa – korisnika i knjigovodje (ne nosimo više međusobno papirologiju, komunikacija telefonom je svedena na minumum a ipak smo stalno usklađeni i povezani. Sada se češće viđamo negde na kafi nego u agenciji).“

 

Agencija za knjigovodstvene usluge „Business Book“
Hala PIONIR, Čarlija Čaplina br. 39, 
prvi sprat, služ. ulaz 2, kancelarija br. 5, 11000 Beograd
+381 (0)11 27 21 390, Mob: +381 (0)60 33 21 549
www.businessbook.co.rs

Sonja Mavrenski

Sada svojim klijentima mogu da ponudim takvu uslugu kao da im je knjigovođa 24h dnevno u firmi.

U prelasku na savremeniji način poslovanja i vođenja agencijskog knjigovodstva, u odabiru novog programa sam se vodila preporukama Privredne Komore i iskustvima drugih korisnika. I nisam pogrešila. 

U radu sa SAOP-om prvi put sam se srela sa besplatnim internet seminarima, besplatnom podrškom u radu i principima poslovanja koji se znatno razlikuju od ustaljenih. 

Bez bilo kakvih prikrivenih troškova i bez početnih ulaganja, dobila sam savremen program i kvalitetnu podršku a moja agencija je u periodu prelaska na online rad sa Poreskom upravom i sama prešla na online vođenje knjigovodstva.“

 

Knjigovodstvo PAN 
Zrenjanin
Tel. 023/511-546 
sonja.mavrenski@gmail.com
www.panknjigovodstvo.rs

Silvija Seke Tot

Uz Minimax je bilo mnogo lakše otvoriti agenciju!

Posle višegodišnjeg rada u knjigovodstvu odlučila sam se na korak da osnujem svoju knjigovodstvenu agenciju. Nisam unapred mogla puno toga da planiram i svaka investicija bila je dodatno veliki rizik. Uz Minimax sam rešila problem dobrog knjigovodstvenog programa a osim što nisam imala nikakvu početnu investiciju, dobila sam i popust za početnike što mi je mnogo pomoglo u samom početku rada knjigovodstvene agencije.
 
Puno automatskih knjiženja koje program sadrži nam je omogućilo da u početku sa manje radne snage obavljamo mnogo više posla. To nam je dalo prostora da pridobijemoi  nove klijente. Sada smo u prilici da čak i njima omogućujemo da prate svoje poslovanje od bilo kuda, bez veliki investicija i da nas tako „uvek imaju pri ruci“ i željene izveštaje dobiju bukvalno na klik. 
 
Stvari za koje znam da su nam u knjigovodstvu uvek predstavljale dodatne probleme (kao što je PPP prijava, na primer) sam prvi put ove godine potpuno automatski imala već spremno u programu. 
 
Nedavno smo proslavili prvu godinu poslovanja agencije a nismo, kao većina malih firmi u Srbiji propali u tom kritičnom periodu. Naprotiv, sad imamo i definisan plan za dalje: sa Minimax-om rastemo!“

 

Agencija EFI, Zrenjanin
Tel. 023/511-103
agencija.efi@gmail.com 

Radio Televizija Delta, Novi Sad 

Tražili smo rešenje koje će nam pomoći da bez investicija i velikih ulaganja u kratko vreme podignemo nivo…

Optimizujući procese u svim segmentima rada naše kompanije u nekom trenutku su i administrativni i knjigovodstveni poslovi došli na red. Tražili smo rešenje koje će nam pomoći da bez investicija i velikih ulaganja u kratko vreme podignemo nivo nadzora nad sopstvenim poslovanjem. 

Program Minimax je zadovoljio sve naše zahteve, uz njega smo optimizovali knjigovodstvo i obradu podataka, tako da su nam izveštaji uvek i lako dostupni.“

 

Radio Televizija Delta
Novi Sad 

Konjički klub Aranđelovac

„Nakon višemesečne potrage za programom koji je neophodan našoj organizaciji sasvim slučajno smo došli do programa minimax. U procesu traženja adekvatnog programa do sad nismo naišli na takav odnos prema kupcu.

Želimo da pohvalimo i da se zahvalimo vašim zaposlenima pre svega Jeleni i Miroslavi Kovačević. Pokazale su nesvakidašnji profesionalizam i posvećenost poslu.

Pažnja koju su pružile nama kao potencijalnom kupcu nas je oduševila. Čuvajte svoje zaposlene jer puno vrede.“

 

Organizacioni tim 
Konjički klub „Aranđelovac“
Tel. 034/6711057     
kkarandjelovac@gmail.com

Snežana Jezdović

„Ovim putem bih htela da Vam saopstim moje iskreno divljenje ka programu koji distribuirate.
Najiskrenije cestitke za rad i funkcionisanje programa, nemam dovoljno reci da izrazim svoje najiskrenije divljenje za Vas program koji je za mene jedno divno iskustvo.
Jedan „klik“ i sve završeno…“

 

„Ekspres inženjering“ d.o.o.

Milka Varadinac

„Kako je država najavljivala promene u poreskom sistemu, počela sam da tragam za programom kojim bih mogla da što jednostavnije radim agencijski posao za svoje korisnike. U svojoj dugoj praksi radila sam na više programa. Svi su imali istu manu – da ne mogu iz iste instalacije da rade sve potrebne radnje. Naj gore je bilo u delu obračuna plata.

Kako nisam nailazila na pravi, meni odgovarajući program, a trebao mi je praktičan primer za neku situaciju u knjiženju, vršila sam pretragu na internetu i najjasnije objašnjenje sam dobila na primeru koji je objavio Saop Minimax .

Bez ikakvog avansnog plaćanja počela sam da koristim program i u svakom momentu kod početnih koraka na novom programu svesrdno su mi iz SAOP-a pomagali.

Znate, svi koji rade posao knjigovodstva, znaju da programeri koji održavaju programe nisu u momentu kad vam je potrebna neka promoć dostupni ili morate da ih čekate par dana. U Minimax-u to nije slučaj jer oni prate sve dnevne promene zakona o  porezu i računovodstvenim standardima, i to odmah implementiraju u program.

Ono što nama puno olakšava posao su obračuni  plata u Minimax-u koji su savršeni, pregledni i tačni. Lako se prebacuju i šalju Poreskoj upravi – jednim pritiskom na dugme, imaju sve moguće kombinacije i za sve radnike u jednom preduzeću mogu da obračunaju na jednoj poreskoj prijavi, transparentno i precizno.

Minimax daje mogućnost da se komunicira sa klijentima online, da se kompletna dokumentacija elektronski prosleđuje i od klijenta i ka klijentu, brzo tačno i dnevno ažurno.

Od kad koristim Minimax ja ga sa oduševljenjem preporučujem svim kolegama, svim preduzećima sa kojima sarađujem.

Najvažnije od svega je pristup podrške i tretman ravnopravnih i sa istim uvažavanjem svih korisnika, bez obzira koje veličine i opsega ste kao njihov klijent, oni sa istim uvažavanjem pristupaju u komunikaciji sa Vama , svakom Vašem problemu ili zahtevu.“

 

Milka Varadinac
Milana Rakića 15, Zrenjanin
Tel. 064-7001400