Minimax ekipa je i ovog puta prepoznala odličnu ideju i zato se uključujemo u program Katapult Akcelerator, da pomognemo preduzećima čije poslovanje tek kreće a koje su odabrana u programu Katapulta.

 

Kompanija Seyfor doo svojim produktima prati mikro, mala, srednja i velika preduzeća, tako da pored Minimax programa koji je namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima ima i Saop ERP sistem koji je namenjen velikim preduzećima i kompleksnijim poslovnim procesima. Minimax je poslovno-knjigovodstveni program novije generacije koji raste i razvija se sa potrebama savremenog poslovanja.

 

Minimax je cloud program. Ne zahteva instalaciju. Programu se može pristupiti sa računara, tableta, mobilnog aparata, te raditi i iz bilo kog dela sveta. Sve što je potrebno je internet konekciju. Kroz program je moguće pratiti kompletno poslovanje, pogodan je za razne vrste delatnosti kao i knjigovodstvene agencije. User-friendly interface omogućava lako kretanje. Svi podaci koje unosite- u pozadini se automatski knjiže. Automatika prilikom unosa računa, obračuna zarade, DLP, službenog puta, i ostalih poslovnih događaja, i na kraju sve dokumentacije koja ih prati, kao i dokumentacije za završne račune su razlog da je Minimax najomiljeniji program u regionu. Pristupi različitim modulima su podeljeni kroz pakete, opet po potrebama različitih poslovanja.

Razvili smo i besplatnu mobilnu aplikaciju Minimax Accounting koja daje uvid u grafikone, stanje kupaca i dobavljača, te omogućava dodavanje računa fotografisanjem istog dok je korisnik na terenu.

Ažuriranja programa su redovna i besplatna. Korisnici uvek rade u najnovijoj verziji programa. Rad u programu je moguć 24/7. Redovno se prate i implementiraju Zakonske izmene.

Baš kroz praćenje Zakona, radeći na usavršavanju samog programa, svoje stečeno znanje delimo kroz različite oblike besplatne edukacije: e-priručnike, blogove, webinare. Širimo svest o neophodnim i obaveznim aktivnostima poslovnog sveta, oslikavajući na taj način i princip rada samog Minimax programa: lako, jednostavno i edukativno. Minimax program je deo poslovno-knjigovodstvenih kurseva širom zemlje. Zbog svih svojih osobina, pristupa, lakoće rada, izuzetno je pogodan i za polaznike kurseva.

Svi mogu da probaju program 30 dana besplatno i na taj način provere njegove mogućnosti.

Na kraju za korisnike je najbitnije da je besplatna pisana pomoć u vidu kratkih tekstova na određenu temu ili kratkih videa. Sve Vam je dostupno već u besplatnom periodu. Na raspolaganju je i direktna komunikacija kroz program sa našom podrškom. Sa ponosom ističemo da je vreme odgovora gotovo trenutno.

Svi odabrani startapi iz Katapulta imaju sledeće beneficije pri korišćenju Minimax-a:

  • Mesec dana besplatnog korišćenja Minimax sofvera
  • 60% popusta na prvu godinu korišćenja programa
  • Besplatna prezentacija pre registracije
  • Inicijalni trening u terminu koji klijent odabere nakon registracije
Otkrijte novu dimenziju poslovanja sa Minimaxom.

Počnite koristiti Minimax još danas

PROBAJTE 1 MESEC BESPLATNO POGLEDAJTE INTERNET PREZENTACIJU
Za sva dodatna pitanja pozovite nas na broj 021 63 100 64

 

…ili nam pišite ovde!

 

Obavezno naglasite ako ste polaznici Akceleratora.