Neka 2018. bude godina razvoja i napretka!

merdevine do oblaka

Sada već godina za nama, 2017. bila je posebna godina u kojoj smo mnogo toga prošli, promenili, naučili, primenili. U 2018. planiramo da nastavimo da unapređujemo sebe, kako bismo mogli da pružimo nakvalitetniji servis za naše korisnike.

Možemo slobodno reći da je godinu za nama obeležila izmena zakona o PDV-u, koja će tek u ovoj 2018. biti tema razgovora, edukacija i ozbiljnog rada. Pored toga, mi smo promenili mnogo toga u okviru našeg tima i strukture, unapredili smo korisničko iskustvo našeg programa novim interfejsom, kao i Minimax veb sajt i mobilnu aplikaciju, a za Vas smo pripremali razne novine. Neke od novina ste imali prilike da vidite i ispratite, kao što je naš blog na kome možete pronaći aktuelne teme iz sveta knjigovodstva, biznisa i preduzetništva, ali i savete i edukativne tekstove.

Edukacija kao put do uspeha

Upravo je edukacija segment našeg poslovanja i odnosa sa našim korisnicima koji ćemo u 2018. posebno razvijati. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je upravo podrška, dostupnost i edukacija segment u kome naši korisnici prepoznaju naš kvalitet i u ovoj godini želimo da opravdamo njihovo poverenje, ali i prevaziđemo očekivanja. U prilog tome, možemo reći da je kontinuirana edukacija, međusobna podrška i ekspertiza ono što odlikuje i naš Minimax tim.

Potrebe naših klijenata su naša mapa puta

Ovim putem pozivamo Vas da nam pišete, komentarišete, pratite naš blog i društvene mreže kako bismo zajedno kreirali atmosferu dijaloga i pružili jedni drugima iskustvo, informaciju i podršku. Voleli bismo da čujemo od Vas koje su to teme i nedoumice koje imate u svakodnevnom poslovanju i životu, a na koje smo možda u prilici da damo odgovor. Sigurni smo da će ovo biti jedna uspešna godina za sve.

Želimo Vam dobro zdravlje i puno hrabrosti da ostvarite sve što poželite!

(Visited 260 times, 1 visits today)