Istražujući mogućnosti i poslovanje webshopova, došli smo do spoznaje da postoji značajna količina praznog hoda i nepotrebnog prepisivanja koji ometaju poslovnu produktivnost i troše dragoceno vreme. Tako jedna internet prodavnica svoje poslovanje mora da evidentira, da ga dostavi knjigovodstvu, a podaci se prepisuju u drugi softver. Ukoliko već imate webshop ili planirate da ga otvorite, na pravom ste mestu.

Predlažemo da se upoznate sa našim efikasnim i jednostavnim rešenjem. 

 

Koje su prednosti za korisnike?
  • pojednostavljen postupak fiskalizacije računa
  • vlasnici webshopova svom knjigovođi ne moraju da dostavljaju podatke o prodaji
  • pratite stanje zaliha bez napora
  • besprekorno upravljajte narudžbinama, nadgledajte prodaju i održavajte kontrolu
  • Minimax automatsko popunjavanje šifarnike artikala, šredeći vreme i trud
  • knjigovođa dobija trenutni pristup sveobuhvatnim podacima o prodaji i stanju zaliha
  • integrišite svoj webshop sa Minimax programom bez napora za nesmetano funkcionaisanje

Napomena: Potrebno je da je webshop napravljen na platformi WooCommerce. 

Proces uspostavljanja veze je izuzetno jednostavan. Korisnik naše integracije daje adresu webshopa i prikuplja određene podatke sa svog Minimax naloga. Ove informacije se zatim dostavljaju našem partneru Ad Hoc d.o.o. uglednoj kompaniji specijalizovanoj za online trgovinu.  Sa njihovom stručnošću, integracija je precizno izrađena, tako da pouzdano i bez napora spaja webshop sa Minimaxom. Ova integracija omogućava korisnicima da uživaju u sinhronizovanim transakcijama i maksimalizuju operativnu efikasnost. A kako kažu kompaniji Ad Hoc, napravili ste odličan izbor jer: „Webshop na WooCommerce platformi ima sve što je potrebno da biste započeli i razvili svoju internet prodavnicu. „

Koji su koraci tokom rada?

Kada kupac u webshopu obavi kupovinu i potvrdi je po pravilima koje prodavac zahteva, dešavaju se sledeća 3 koraka:

  1. Podaci o kupovini dolaze u modul „narudžbina“ Minimax programa obuhvatajući: podatak o broju narudžbine, napomene i artikle sa prodajnim cenama shopa.
  2. Operater proverava podatke i potvrđuje narudžbinu i kopira je u račun. Na ovom koraku dobija informacije o stanju na zalihama.
  3. Formiranom računu se dodaje numeracija za fiskalne račune i izdavanjem se račun fiskalizuje, a zatim se mejlom (automatski) šalje kupcu.

Podatak o prodaji je u tom trenutku već unet automatski u dvojno knjigovodstvo i zalihe.

Minimax se okrenuo integraciji veb prodavnice iz jednostavnog razloga. Savremeni poslovni resursi su se proširili tako da obuhvataju širok spektar elemenata, od alata koji su jednostavni za upotrebu i prilagodljivi do praćenja trendova prodaje i ispunjavanja zahteva današnjeg potrošačkog društva. Internet prodavnice su postale ravnopravne sa tradicionalnim prodavnicama od cigle i maltera. Zbog toga smo, u saradnji sa našim partnerom, Ad Hoc d.o.o., uspostavili vezu sa onlajn maloprodajnim platformama. Ovo strateško partnerstvo nam omogućava da ostanemo ispred u industriji, zadovoljavajući rastuće potrebe preduzeća u sve digitalnijem svetu.

Imate pitanje za nas ili Vam je potrebna pomoć?


Pozovite nas na broj 021 63 100 64 ili nam pišite.

Pišite nam
Probajte besplatno

Ako tražite sigurnost da li Minimax program ispunjava vaša očekivanja ili ako niste sigurni šta da očekujete, nudimo jednostavno rešenje: isprobajte program. Imate mogućnost da testirate program u trajanju od 30 dana bez ikakvih obaveza. Kompletan paket vam je dostupan u demo verziji. Nakon registracije za demo, dobićete četiri mejla od nas u roku od tih 30 dana, koji sadrže snimke i objašnjenja kako program funkcioniše.

Pročitajte iskustva korisnika

Sa impresivnim brojem od preko 15.000 zadovoljnih korisnika, dokazujemo da je Minimax nepokolebljiv izbor za mnoge delatnosti. Pročitajte njihova iskustava:

„Vreme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragoceniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca. Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.