Minimax je korisnicima omogućio integraciju sa webshopom iz jednostavnog razloga. Savremeni poslovni resursi su se proširili tako da obuhvataju širok spektar elemenata, od alata koji su jednostavni za upotrebu i prilagodljivi do praćenja trendova prodaje i ispunjavanja zahteva današnjeg potrošačkog društva. Internet prodavnice su postale ravnopravne sa tradicionalnim prodavnicama od cigle i maltera. Zbog toga smo, u saradnji sa našim partnerom, Ad Hoc d.o.o., uspostavili vezu sa onlajn maloprodajnim platformama. Ovo strateško partnerstvo nam omogućava da ostanemo ispred u industriji, zadovoljavajući rastuće potrebe preduzeća u sve digitalnijem svetu.

Prednosti integracije
  • jednostavan postupak povezivanja
  • fiskalizacija računa kroz Minimax je zaista brza i laka
  • rad u istoj bazi podataka, vlasnik webshopa knjigovođi ne mora da dostavlja podatke o prodaji
  • pratite stanje zaliha bez napora
  • besprekorno upravljajte narudžbinama, nadgledajte prodaju i održavajte kontrolu
  • Minimax automatski popunjava šifarnike artikala, štedeći vreme i trud
  • knjigovođa dobija trenutni pristup sveobuhvatnim podacima o prodaji i stanju zaliha

Napomena: Potrebno je da je webshop napravljen na platformi WooCommerce. 

Koraci tokom rada

Kada kupac u webshopu obavi kupovinu i potvrdi je po pravilima koje prodavac zahteva, dešavaju se sledeća 3 koraka:

  1. Podaci o kupovini dolaze u modul „narudžbina“ Minimax programa obuhvatajući: podatak o broju narudžbine, napomene i artikle sa prodajnim cenama shopa.
  2. Operater proverava podatke i potvrđuje narudžbinu i kopira je u račun. Na ovom koraku dobija informacije o stanju na zalihama.
  3. Formiranom računu se dodaje numeracija za fiskalne račune i izdavanjem se račun fiskalizuje, a zatim se mejlom (automatski) šalje kupcu.

Podatak o prodaji je u tom trenutku već unet automatski u dvojno knjigovodstvo i zalihe.

Način uspostavljanja veze

Proces uspostavljanja veze je izuzetno jednostavan. Korisnik naše integracije daje adresu webshopa i prikuplja određene podatke sa svog Minimax naloga. Ove informacije se zatim dostavljaju našem partneru Ad Hoc d.o.o. uglednoj kompaniji specijalizovanoj za online trgovinu.  Sa njihovom stručnošću, integracija je precizno izrađena, tako da pouzdano i bez napora spaja webshop sa Minimaxom. Ova integracija omogućava korisnicima da uživaju u sinhronizovanim transakcijama i maksimalizuju operativnu efikasnost. A kako kažu u kompaniji Ad Hoc, napravili ste odličan izbor jer: „Webshop na WooCommerce platformi ima sve što je potrebno da biste započeli i razvili svoju internet prodavnicu. „

Kako se povezati

Ukoliko vas zanima kako funkcioniše integracija iz ugla Minimax programa, pogledajte OVDE.

Neophodni podaci za povezivanje se nalaze ispod. Bez obaveze, preuzmite excel i pogledate šta vam iz Minimaxa treba.

Lista podataka iz Minimax programa

 

Popunjen excel pošaljite mailom kompaniji Ad Hoc info@adhoc.rs

Imate pitanje za nas ili Vam je potrebna pomoć?


Pozovite nas na broj 021 63 100 64 ili nam pišite.

Pišite nam
Probajte besplatno

Ako tražite sigurnost da li Minimax program ispunjava vaša očekivanja ili ako niste sigurni šta da očekujete, nudimo jednostavno rešenje: isprobajte program. Imate mogućnost da testirate program u trajanju od 30 dana bez ikakvih obaveza. Kompletan paket vam je dostupan u demo verziji. Nakon registracije za demo, dobićete četiri mejla od nas u roku od tih 30 dana, koji sadrže snimke i objašnjenja kako program funkcioniše.

Pročitajte iskustva korisnika

Sa impresivnim brojem od preko 15.000 zadovoljnih korisnika, dokazujemo da je Minimax nepokolebljiv izbor za mnoge delatnosti. Pročitajte njihova iskustava:

„Vreme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragoceniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca. Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.