Svakodnevno se susrećemo sa namerom tržišta da se prilagodi potrebama korisnika i kupaca prebacivanjem dela poslovanja u digitalni oblik. Velika potreba za onlajn poslovanjem podudara se sa potencijalima Minimax programa koji nudi savremene alate i rešenja da se takve namere i ostvare. Usled osetno povećane ekspanzije web prodaje, Minimax je ostvario saradnju sa Cartizz rešenjem i ponudio nove opcije za poslovanje.

Šta je Cartizz?

Cartizz je rešenje za sve one koji žele web prodaju a ne znaju odakle da počnu.

Ovo instant rešenje nudi brendiran web shop i shoping aplikacije skrojene po meri svakog biznisa sa kojim može da se počne online prodaja već za 24h.

Bez obzira da li ste proizvođač, trgovac ili nudite neku uslugu, sada, bez predznanja, komplikovanih i dugotrajnih procesa upravljaćete modernim rešenjem za online prodaju, sa integrisanom fiskalizacijom i kartičnim plaćanjem.

Uz Cartizz rešenje započni online prodaju u trenu već od 49€ mesečno.

Koje su prednosti Cartizz rešenja?
 • U potpunosti optimizovan webshop spreman za online prodaju
 • Brendirane shopping aplikacije za Android i iPhone uređaje
 • Integracija kartičnog plaćanja sa vodećim bankama u Srbiji i regionu
 • Bezbedan i brz hosting uračunat u cenu
 • Uvek dostupan lični asistent pri integraciji i održavanju vaše online prodavnice i aplikacija
 • Web shop prilagodjen na više jezika
 • Jednostavno slanje promotivnih malova, popusta i vrednosnih kupona
 • Integracija sa Google i Facebook rešenjima

A to nije sve, uz sve gore navedene benefite koje dobijate stiže i Cartizz shop menadžer aplikacija.

Upravljanje online prodajom sa CSM aplikacijom:

Sa Cartizz shop menadžer aplikacijom (mobile/web) počnite da samostalno ili uz pomoć svojih saradnika upravljate vašom online prodajom i držite kompletno rešenje ažurirano. Direktno sa vaseg telefona ili računara, vodite računa o proizvodima, porudžbinama, kupcima i lagerom. A uz sistem promocija vašim kupcima ponudite proizvode i usluge kroz bezgranične pogodnosti koje će uticati na rast vaše prodaje. Uvid u kompletnu statistiku poslovanja, liste porudžbina, kupaca i zaliha proizvoda, upravljanje promocijama kao i dodavanje novih proizvoda rešavate u nekoliko klikova sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme.

Na koji način smo se povezali sa Cartizz rešenjem?

Veza Minimax programa i Cartizza funkcioniše krajnje jednostavno i bez potrebe za bilo kakvim manuelnim radom. U nastavku pogledajte detalje:

 1. Prodaja koju napravite kroz Cartizz se u trenutku zaključivanja prenosi u Minimax.
 2. Preneta prodaja se evidentira u modulu “izdati računi”.
 3. Račun se automatski formira, fiskalizuje te u pdf formatu putem API veze šalje u Cartizz rešenje

Kupac dobija svoj fiskalizovan račun iz Cartizza.

Kako se povezati?
 1. Ukoliko ste korisnik Minimaxa programa a treba vam internet prodaja, sve detaljnije informacije o Cartizz rešenju možete dobiti pozivom na broj 063 220 550 ili putem maila start@cartizz.com.
 2. Ukoliko koristite internet prodavnicu u Cartizzu i treba vam fiskalizacija realizovana kroz Minimax program, možete se javiti našim konsultantima telefonom 021 63 100 64 ili mailom prodaja@minimax.rs.

 

Nakon registracije u oba sistema povezivanje je lako. Uz vas će biti ili lični asistent Cartizza ili podrška Minimax programa. Odaberite način i javite se.

Imate pitanje za nas ili Vam je potrebna pomoć?


Pozovite nas na broj 021 63 100 64 ili nam pišite.

Pišite nam
Probajte besplatno

Ako tražite sigurnost da li Minimax program ispunjava vaša očekivanja ili ako niste sigurni šta da očekujete, nudimo jednostavno rešenje: isprobajte program. Imate mogućnost da testirate program u trajanju od 30 dana bez ikakvih obaveza. Kompletan paket vam je dostupan u demo verziji. Nakon registracije za demo, dobićete četiri mejla od nas u roku od tih 30 dana, koji sadrže snimke i objašnjenja kako program funkcioniše.

Pročitajte iskustva korisnika

Sa impresivnim brojem od preko 15.000 zadovoljnih korisnika, dokazujemo da je Minimax nepokolebljiv izbor za mnoge delatnosti. Pročitajte njihova iskustava:

„Vreme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragoceniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca. Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.