Istražujući mogućnosti i poslovanje webshopova, došli smo do spoznaje da postoji značajna količina praznog hoda i nepotrebnog prepisivanja koji ometaju poslovnu produktivnost i troše dragoceno vreme. Tako jedna internet prodavnica svoje poslovanje mora da evidentira, da ga dostavi knjigovodstvu, a podaci se prepisuju u drugi softver. Ukoliko već imate webshop ili planirate da ga otvorite, na pravom ste mestu.

Na ovoj stranici predstavićemo vam rešenja za povezivanje webshopa i Minimax programa.

 

 

Minimax API

Ovo je RESTful internet usluga, koja omogućava povezivanje sa drugim aplikacijama raznih namena. Za povezivanje je neophodno angažovanje programera. 

Rešenje je predviđeno za:

  webshop na bilo kojoj e-commerce platformi

 

Rešenje dao: Seyfor d.o.o. Novi Sad

Pročitajte više

Integracija WooCommerce & Mm

Treba vam rešenje da evidentirate svoju prodaju u programu, prenesete podatke knjigovođi ili samo da fiskalizujete račune? Jednostavno povežite Minimax program i  webshop postavljen na WooCommerce.

Način rada je definisan integracijom,  kroz modul primljene narudžbine.

Rešenje je predviđeno za:

  webshop na WooCommerce platformi

 

Partner: Ad Hoc d.o.o.  Novi Sad

Pročitajte više

 

Integracija Cartizz rešenja i Mm

Želite da pokrenete internet prodaju a ne znate koji su koraci? U Cartizzu uz pomoć asistenta za manje od 24h otvorite webshop, potom pratite prodaju, upoznajte navike kupaca.

Integracija sa Minimax programom omogućava fiskalizaciju računa i kompletno je automatizovana povezivanjem kroz modul izdatih računa.

Rešenje je predviđeno za:

  webshop na Cartizz platformi

 

Partner: Cartizz

Pročitajte više

 

Imate pitanje za nas ili Vam je potrebna pomoć?


Pozovite nas na broj 021 63 100 64 ili nam pišite.

Pišite nam
Probajte besplatno

Ako tražite sigurnost da li Minimax program ispunjava vaša očekivanja ili ako niste sigurni šta da očekujete, nudimo jednostavno rešenje: isprobajte program. Imate mogućnost da testirate program u trajanju od 30 dana bez ikakvih obaveza. Kompletan paket vam je dostupan u demo verziji. Nakon registracije za demo, dobićete četiri mejla od nas u roku od tih 30 dana, koji sadrže snimke i objašnjenja kako program funkcioniše.

Pročitajte iskustva korisnika

Sa impresivnim brojem od preko 15.000 zadovoljnih korisnika, dokazujemo da je Minimax nepokolebljiv izbor za mnoge delatnosti. Pročitajte njihova iskustava:

„Vreme je novac“ a naš Minimax program za knjigovodstvo nam štedi upravo ovaj najdragoceniji resurs što, nadalje, stvara priliku da uslužimo više klijenata i zaradimo više novca. Neke poslove Minimax radi „sam od sebe“.